10.07.2022 - MÄNTSÄLÄ Kr 10.7.2022

Tulokset/Results: Showlink-näyttelytulospalvelu
Kuvat/Photos:

Tuomari: Markku Kipinä

UROKSET / MALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
-
NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
-
AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Cardamine's Kuldne Võluja Koit ERI1 SA PU1 SERT VSP > FI MVA
tyypiltään erinomainen, tasapainoisesti rakentunut uros, jolla hyvä ylälinja ja häntä. vahva raaja luusto ja tasapainoiset hyvät kulmaukset. pitkä rintakehä. hyvät päänlinjat ja ilme. hyvät korvat ja pureta. niukahko, mutta hyvä laatuinen karva. väritys ok. miellyttävä luonne vaivaton hyvä askellus.

Baron Castle King George ERI2
vankka luustoinen, hyvän kokoinen uros, jolla ylälinja ja häntä. hyvät takaraajat. hieman etuasentoiset lavat. vahva kallo. hyvät korvat, silmät ja purenta. eturinta vois olla täyteläisempi. hyvä karva ja väritys. hyvä luonne. liikkuu riittävällä sivuliikkeellä. hieman löysä etuosa.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
Faithful Amigo Taurus ERI1
järeä luustoinen uros. jyvä koko ja mittasuhteet. hyvä takaosa ja hännän kiinnitys. hieman pitkä rintakehä. etuasentoiset lavat ja pysty olkavarret. ulkokierteisyyttä eturaajoissa. maskuliininen, vahva kalloinen pää. hyvät korvat, silmät ja purenta. maski ok. hieman raskas askellus ja liikkeessä löysä edestä.

VETERAANIT / VETERAN CLASS
-

NARTUT / FEMALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
Irtokarvan Yks'ylläri PEK1 KP ROP-pentu
lupaava raaminen, vahva luustoinen pentu, jolla hyvä ylälinja ja häntä. tasapainoiset kulmaukset. pitkä rintakehä. eturinta saa täyttyä. hyvät pään linjat ja maski. hyvä purenta, korvat ja silmät. turkki vaiheessa. lupaava väritys. kiva luonne. vaivaton lupaava sivuliike.

JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Ohped Dal Koivukiven Kaunotar EH1
lanne osaltaan melko pitkä juniori, jolla hyvä ylälinja. etuasentoiset lavat ja lyhyt kaula. vahva raajaluusto. hyvät päänlinjat, ilme ja purenta. tarvitsee aikaa kiinteytyäkseen ja tasapainottaakseen askelluksen. luonne ok.

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
Ellion Achelois ERI1 SA PN2 vara-SERT
tyypiltään erinomainen, hyvä luustoinen, riittävä runkoinen narttu, jolla hyvä ylälinja ja häntä. tasapainoiset kulmaukset. hyvät pään linjat, ilme ja purenta. hyvä maski. niukassa karvassa. väritys ok. hyvä luonne, vaivaton tasapainoinen askellus. miellyttävä kokonaisuus.

AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Aida's Stone's Bye Bye Beautiful ERI1 SA PN1 SERT ROP > FI MVA
tyypiltään erinomainen, vahva luustoinen, hyvä runoinen narttu. hyvä ylälinja ja häntä. tasapainoiset kulmaukset. riittävä eturinta. hyvät päänlinjat, ilme ja purenta. silmäluomen korjauksesta eläinlääkärin todistus. niukahko karva. hyvä väritys. hyvä luonne. vaivaton riittävän tasapainoinen askellus.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANILUOKKA / VETERAN CLASS
-
KASVATTAJALUOKKA / BREEDERS CLASS
-

Viimeksi muokattu: 10.07.2022 09:05