Hallituksen kokous 3.2.2019

Hallituksen kokous 3/2019
Sunnuntai 3.2.2019
Skype kokous
Läsnä: Sanna Roste-Torniainen, Kati Karvonen, Joni Vierisalo, Piia Granqvist, Katja Härmä, Sallamari Hiltunen, Moa Mannerström

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.30

Kokous todettu lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Hyväksytty

Hyväksytty jo sähköpostitse.

5. Uudet jäsenet
Hyväksytty sähköpostitse.

Hallitus ei ole saanut rahastonhoitajalta materiaalia ja näin ei kyennyt käsittelemään kohtaa.

7. Yhdistyksen jäsensihteeri
Jäsensihteerin tehtäviä hoitaa toistaiseksi hallitus, kunnes saadaan Membook järjestelmä käyttöön, jolloin mahdollisesti rahastonhoitaja ja puheenjohtaja jakavat jäsensiheerin tehtävät.

8. Uroslista ehdotus
Hallitus päätti lisätä Leonettiin linkin jalostustietojärjestelmään, missä on valmiiksi suodatettu jalostukseen potentiaaliset 2-6 vuotiaat urokset.

9. Leot Lehden päätoimittajan oikeudet
Hallituksen 22.1.2019 Facebookissa käymän keskustelun pohjalta puheenjohtaja esittää hallitukselle, että Leot lehden päätoimittaja voisi jatkossa oman harkintansa mukaan tarjota mainostilaa lehdestä vastineeksi sisällölle lehteen.

Hallitus päätti puheenjohtajan esityksen mukaisesti.

10. LeoNet
31.1.2019 Hallitus vastaanottanut kaksi tarjousta Sivustamo Oy:ltä ja Muotoilutoimisto Polku.
Hallitus päätti hylätä oheiset tarjoukset ja selvittää nykyisten palveluiden sisältöjä ja jatkaa sen pohjalta selvittämistä.

11. Matkan järjestäminen Leonbergiin
Selvitystyö vielä työnalla.

12. Luonnetestin/MH-kuvauksen järjestäminen
Selvitystyö vielä työnalla.

13. Leoleiri 2019
Ohjelma pyritään julkaisemaan mahdollisimman aikaisin kevää

14. TOP 20 Tuomarit
Hallitus päätti top-20 kutsukilpailun tuomareista.

Kokous 2/2019 pidetty sähköpostikokouksena liittyen rahastonhoitajan sekä yhdistyksen tilinkäyttöoikeuksien vaihdokseen. Tarkennettu vielä vaihdokseen liittyviä asioita.

Seuraava kokous on järjestäytymiskokous vuosikokouksen yhteydessä.

Puheenjohtaja päätti kokouksen 19.25.

Viimeksi muokattu: 11.02.2019 12:48