08.10.2022 - Erikoisnäyttely 2022

HUOM!! Nathalie Mayer on valitettavasti joutunut perumaan tulonsa arvostelemaan näyttelyymme! Tämän johdosta olemme joutuneet tekemään muutoksia seuraavasti:
- Daniel Krebes arvostelee kaikki viralliset luokat sekä uroksissa että nartuissa, kasvattajaluokan ja valitsee ROP juniorin, ROP veteraanin, ROP kasvattajan sekä Best In Show koiran.
- Kati Nieminen arvostelee pennut, turistiluokan sekä jälkeläisluokan ja valitsee ROP pennun, ROP turistin ja ROP jälkeläisryhmän.

Molemmat tuomarit ovat varalla toisilleen!

Leonberginkoirien erikoisnäyttely tullaan järjestämään lauantaina 8.10.2022 Kirkkonummella, KKK-hallissa!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä

Showlinkin ilmoittautuminen on jo avattu ja löydät sen osoitteesta: https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/frmIlmoittautuminen.aspx?N=12471&Lang=FIN

Lisänä tiedoksi, että tästä vuodesta alkaen tulee kaikissa erikoisnäyttelyissä valita myös ROP-juniori. Tämän valinnan tulee erikoisnäyttelyssämme tänä vuonna tekemään tuomareista Daniel Krebes.

KKK-hallin pihalla on mahdollisuus majoittua asuntovaunun/-auton kanssa. Sähköpaikka maksaa 15€/paikka. Paikkoja on 6 ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Varaukset suoraan hallitukselle osoitteeseen hallitus@leonet.fi. Maksu suoritetaan ennakkoon yhdistykselle, ohjeistus tähän lähetetään sähköpostitse paikan varanneille. Maksua ei palauteta, mikäli paikka perutaan maksun suorittamisen jälkeen.

Viimeksi muokattu: 15.07.2022 05:26