23.05.2021 - Leonberginkoirien jalostustarkastus

Jalostustarkastukselle on varattu aika Renkomäen hallista (Simolankatu 2, Lahti) sunnuntaina 23.5.2021 klo 15.00 alkaen. Tarkastuksen toimittaa ulkomuototuomari ja jalostustoimikunnan puheenjohtaja Olli Kokkonen. Tarkastukseen otetaan enintään kahdeksan koiraa. Etusijalla ovat Suomen leonberginkoirat ry:n jäsenten omistamat koirat ilmoittautumisjärjestyksessä (etusijalla kuitenkin Facebookissa 14.2.2021 mennessä kiinnostuksensa ilmoittaneet). Jos 2.5.2021 mennessä jäsenten ilmoittamia koiria on tulossa vähemmän kuin kahdeksan, 3.5.–9.5.2021 myös muut kuin yhdistyksen jäsenet voivat ilmoittaa koiriaan.

Jalostustarkastukseen voivat osallistua vähintään 18 kuukauden ikäiset tunnistusmerkityt leonberginkoirat, joilla on virallinen lonkkakuvaustulos A, B tai C, joilla on virallinen kyynärnivelkuvaustulos ja joiden silmät on hyväksytysti tarkastettu ja joilla on koiranäyttelyiden laatuarvosteluista vähintään kaksi erittäin hyvää (EH) laatupalkintoa nuortenluokasta tai vähintään yksi erittäin hyvä (EH) laatupalkinto avoimesta luokasta. Lisäksi koiralla tulee olla voimassa olevat kennelliiton rokotussäännön vaatimat rokotukset. Lisätietoja jalostustarkastuksesta: https://www.leonet.fi/index.php/jalostus/jalostustarkastukset/.

Ilmoittautumiset sähköpostilla veepeek@saunalahti.fi. Osallistumismaksu on jäsenille 20 €/koira ja ei-jäsenille 25 €/koira. Ilmoittautumismaksut maksetaan yhdistyksen tilille Nordea FI34 1572 3000 4083 36 NDEAFIHH, 10.–15.5.2021, kun on varmistunut, että jalostustarkastus voidaan pitää koronaepidemiaa koskevien kokoontumisrajoitusten estämättä. Maksun sekä ilmoittautumisen yhteyteen teksti ”Jalostustarkastus”, koiran viallinen nimi ja rekisterinumero sekä omistajan nimi.

Viimeksi muokattu: 24.03.2021 07:55